Staňte se členem/členkou

Uvítáme mezi námi každého, kdo se chce aktivně se podílet na prosazování svých představ o spravedlivých pracovněprávních a sociálních podmínkách na fakultě a univerzitě, zejména v rámci kolektivního vyjednávání.

Předpokladem pro členství je kromě výše zmíněných motivací také ochota pravidelně platit členské příspěvky ve výši 150 Kč (ve snížené sazbě 70 Kč) měsíčně.

(Údaje pro platbu: číslo účtu 2501757932 / 2010, Fio banka; do zprávy pro příjemce uveďte „jméno a přijmení“, „měsíční odborový příspěvek“.)

Členky a členové základní odborové organizace se minimálně jednou ročně účastní výroční členské schůze. Členské schůze ale zpravidla probíhají častěji.

Podrobné informace o členství, právech a povinnostech členek a členů Vysokoškolského odborového svazu najdete ve Stanovách VOS, II. část

Přihláška

Abyste se přidali do naší ZO VOS, stáhněte si, prosím, přiloženou přihlášku a vyplňte ji.

Součástí přihlášky musí být také podpis. Do přihlášky ho na příslušném místě vložte ve formátu naskenovaného obrázku a pdf. dokument se svými vyplněnými údaji zašlete předsedkyni ZO VOS FHS. Vyplněnou přihlášku můžete také vytisknout, podepsat, naskenovat a v elektronické podobě ji zaslat na e-mailovou adresu předsedy či předsedkyně.

Po projednání přihlášky výborem základní organizace VOS bude uchazečce/uchazečovi o členství zpravidla do dvou týdnů e-mailem doručeno rozhodnutí o přijetí.

Poslední změna: 4. duben 2024 10:46
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter